Fotograf:Synøve Dreyer Rips egner seg veldig godt til chutney med sin utpregede og syrlige smak. Ripschutney er et pikant tilbehør til asiatisk mat og smaker kjempegodt til en god og modnet ost.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ripschutney!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
116.75
1 554.76
Kcal
Protein
1.08
14.38
gram
Karbohydrat
23.47
312.55
gram
Kostfiber
4.55
60.59
gram
Fett
1.05
13.98
gram
Mettet fett
0.24
3.20
gram
Salt
0.03
0.41
gram
Pris på oppskriften
Kr 13.00
Kr 173.12
Kroner
Hele oppskriften veier
1 332
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Knus krydder i en morter. Kok opp rips, krydder, rødvinseddik og la det koke i ca. 20 minutter under lokk.
Tilsett brunt sukker og kok forsiktig opp. Pass på at det ikke brenner seg. Ta ut kanelstangen.
Ha chutneyen over på rene, varme glass og lukk med tett lokk.
Ripschutney oppbevares mørkt og kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 32471)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Chutney Innlagt dato:2016-08-06
Oppdatert dato:2016-08-06
Lesere: 1922 totalt.