Fotograf:Frukt.no Rips egner seg veldig godt til chutney med sin utpregede og syrlige smak. Ripschutney er et pikant tilbehør til asiatisk mat og smaker kjempegodt til en god og modnet ost.
Knus krydder i en morter. Kok opp rips, krydder, rødvinseddik og la det koke i ca. 20 minutter under lokk.
Tilsett brunt sukker og kok forsiktig opp. Pass på at det ikke brenner seg. Ta ut kanelstangen.
Ha chutneyen over på rene, varme glass og lukk med tett lokk.
Ripschutney oppbevares mørkt og kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 32471)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Chutney Innlagt dato:2016-08-06
Oppdatert dato:2016-08-06