Riskaker inneholder
116 Kalorier,
13 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Riskaker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Peanøtter, Selleri, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Riskaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
14972 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Riskaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.27 | 2 171.92 | Kcal |
Protein | 4.57 | 85.37 | gram |
Karbohydrat | 13.23 | 247.14 | gram |
Kostfiber | 3.41 | 63.70 | gram |
Fett | 4.25 | 79.39 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 17.75 | gram |
Salt | 0.90 | 16.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 76.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 868 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek løken i oljen på middels varmen i 5 minutter. Tilsett så selleri, gulrøtter og chili, som stekes i 5 minutter. Strø over hvitløken, og varm det hele i ytterligere 5 minutter. Krydre med tamari, hvitløkspulver, basilikum og oregano.
Flytt kjelen fra varmen, tilsett den kokte risen, salt etter smak. Bland inn peanøttsmøret og melet. Varm ovnen til 200 grader, smør et bakeark. Form deigen til 5-6 cm. brede kaker som stekes 5-6 minutter på hver side i ovnen.
Om ønskelig kan man bruke couscous eller bulgurhvete i stedet for ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6014)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift