Riskaker





Riskaker inneholder 102 Kalorier, 13 g Karbo, 3 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Riskaker har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Peanøtter, Selleri, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Riskaker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2ssolje
2stk storløk, finhakket
1stkselleri, kuttet i små kuber
2stkgulrøtter, kuttet i små kuber
1stkgrønn chili, hakket i bittesmå biter
2feddhvitløk, finhakket
6sssoyasaus
0,5tshvitløkspulver
0,5tsbasilikum
0,5tsoregano
tamari etter smak
6dlkokt ris
5sspeanøttsmør
1dlhvetemel


Annonse



Næringsdeklarasjon for Riskaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102.091 907.04Kcal
Protein3.0556.97gram
Karbohydrat13.23247.14gram
Kostfiber2.1540.16gram
Fett3.6367.81gram
Mettet fett0.7514.01gram
Salt0.7814.49gram
Pris på oppskriftenKr 4.07Kr 76.03Kroner
Hele oppskriften veier1 868 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stek løken i oljen på middels varmen i 5 minutter. Tilsett så selleri, gulrøtter og chili, som stekes i 5 minutter. Strø over hvitløken, og varm det hele i ytterligere 5 minutter. Krydre med tamari, hvitløkspulver, basilikum og oregano.

Flytt kjelen fra varmen, tilsett den kokte risen, salt etter smak. Bland inn peanøttsmøret og melet. Varm ovnen til 200 grader, smør et bakeark. Form deigen til 5-6 cm. brede kaker som stekes 5-6 minutter på hver side i ovnen.

Om ønskelig kan man bruke couscous eller bulgurhvete i stedet for ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6014)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Lesere: 12977 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.