Røkt lakserulle med eggesalat og dill inneholder
147 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Røkt lakserulle med eggesalat og dill har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røkt lakserulle med eggesalat og dill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røkt lakserulle med eggesalat og dill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.96 | 168.24 | Kcal |
Protein | 12.80 | 14.65 | gram |
Karbohydrat | 1.00 | 1.14 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 0.29 | gram |
Fett | 10.14 | 11.61 | gram |
Mettet fett | 2.76 | 3.16 | gram |
Salt | 1.14 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.88 | Kr 14.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 458 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lakserulle:
4 skiver røkt laks legges flatt ut, og de 2 resterende skiver laks hakkes og tilsettes crème fraiche, hakket sjalottløk og saften fra en halv sitron samt salt og pepper. Smøres ut på de 4 skiver laks og rulles sammen som en rulade.
Eggesalat:
Eggene kokes til de er hardkokte, pilles og presses gjennom en dørslag med baksiden av en skje. Hakket dill samt saften fra en halv sitron tilsettes. Smakes til med salt og pepper.
Server med Bisca Digestive Fullkorn
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bisca
(Intern: 27522)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Lesere:
3355 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift