Fotograf:
Kraft foods
Sachertorte fra Freia inneholder
317 Kalorier,
42 g Karbo,
6 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Sachertorte fra Freia har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sachertorte fra Freia er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8772 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sachertorte fra Freia med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 316.86 | 3 476.75 | 217.30 | Kcal |
Protein | 5.79 | 63.53 | 3.97 | gram |
Karbohydrat | 42.40 | 465.23 | 29.08 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 16.24 | 1.01 | gram |
Fett | 13.46 | 147.69 | 9.23 | gram |
Mettet fett | 7.49 | 82.18 | 5.14 | gram |
Salt | 0.36 | 3.92 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.67 | Kr 51.24 | Kr 3.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 097 totalt | 1 097 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Smelt smør og sjokolade ved svak varme og avkjøl. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Sikt i hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett sjokolade-smøret og stivpiskede eggehviter. Rør det hele forsiktig sammen. Hell røren i en godt smurt springform (ca. 26 cm diameter) og stek den (180 °C, nederste rille, ca. 50 min.) Avkjøl kaken i formen på rist.
Når kaken er kald deles den i to eller tre lag. Smør apriskosmarmelade mellom lagene. Smelt Freia Dronning Glasur som beskrevet på pakken, og smør den forsiktig utover kaken.
Sett kaken kaldt til den skal serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25067)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift