Fotograf:
Dr Oetker
Gode sjokolademazariner til påske. Oppskriften inneholder
457 Kalorier,
43 g Karbo,
7 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokolademazariner med appelsinglasur er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokolademazariner med appelsinglasur med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 457.14 | 5 302.28 | 441.86 | Kcal |
Protein | 7.30 | 84.67 | 7.06 | gram |
Karbohydrat | 42.77 | 496.08 | 41.34 | gram |
Kostfiber | 3.69 | 42.80 | 3.57 | gram |
Fett | 27.72 | 321.52 | 26.79 | gram |
Mettet fett | 12.28 | 142.43 | 11.87 | gram |
Salt | 0.32 | 3.74 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.82 | Kr 79.10 | Kr 6.59 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 160 totalt | 1 160 pr porsj | 97 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1
Tilberedning:
Bland mel sukker og kakao. Tilsett smøret i terninger og kna det sammen til en deig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i kjøleskap i ca. 30 minutter.
2
Riv mandelmassen til fyllet og jobb inn smøret. Smelt sjokoladen, vent til den er passe avkjølt og rør den så inn i mandelblandingen. Tilsett ett og ett egg, og til slutt melet og saltet.
3
Smør mazarinformene med smeltet smør. Engangsformer i aluminium kan også brukes. Trykk ut mørdeigen i formene og tilsett mandelmassen med en skje. Stek på 200 °C i 12- 15 minutter i nedre del av ovnen.
4
La kakene avkjøle og ta dem forsiktig ut av formene. Er det brukt engangsformer, kan de bli i formene.
5
Til glasuren blandes melis, kakao og appelsinjuice til en glatt røre. Fordel glasuren på kakene, og strø på hasselnøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 33793)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Innlagt dato:2018-03-15
Oppdatert dato:2018-03-15
Lesere:
858 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift