Fotograf:
Melk.no
Saftig sjokoladekake 2 inneholder
395 Kalorier,
52 g Karbo,
5 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Saftig sjokoladekake 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saftig sjokoladekake 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 11 lesere
Lesere:
21668 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Saftig sjokoladekake 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 395.07 | 4 239.89 | 423.99 | Kcal |
Protein | 5.06 | 54.30 | 5.43 | gram |
Karbohydrat | 52.48 | 563.22 | 56.32 | gram |
Kostfiber | 1.77 | 19.00 | 1.90 | gram |
Fett | 17.93 | 192.42 | 19.24 | gram |
Mettet fett | 10.69 | 114.73 | 11.47 | gram |
Salt | 0.39 | 4.15 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.82 | Kr 41.00 | Kr 4.10 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 073 totalt | 1 073 pr porsj | 107 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Rør romtemperert smør og sukker og porøst. Tilsett ett egg om gangen og rør godt. Bland sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og kakaopulver og rør melblandingen i røren vekselvis med melken. Hell røren i smurt form og stek kaken.
Avkjøl.
Smelt smøret til glasuren. Tilsett sjokoladebiter og la dem smelte i det varme smøret. Rør i melis til glasuren er passe tykk. Smak den til med vaniljesukker. Dekk hele kaken med sjokoladeglasuren. Lag eventuelt mønster i den halvstivnede glasuren med en gaffel.
Kakeform, 22 cm i diameter (til en kake på 8-10 porsjoner).
I stekeovnen: 175 grader, ca. 45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 18562)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-01
Oppdatert dato:2004-11-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift