Sammenkokning eller erter, kål og flesk inneholder
102 Kalorier,
11 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Sammenkokning eller erter, kål og flesk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sammenkokning eller erter, kål og flesk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9464 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sammenkokning eller erter. kål og flesk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.32 | 812.17 | Kcal |
Protein | 6.81 | 54.05 | gram |
Karbohydrat | 11.09 | 88.03 | gram |
Kostfiber | 2.94 | 23.34 | gram |
Fett | 2.76 | 21.91 | gram |
Mettet fett | 1.16 | 9.21 | gram |
Salt | 0.05 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.51 | Kr 19.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 350 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg salt kjøtt, erter og gryn i bløyt over natta. Skift vatn og kok dette i 2-3 timer ved svak varme. Kok det ferske kjøtet i eigen kjele. Bruk krafta fra ertesuppa. Legg i kålrot i skiver og hel potet på slutten av koketida. Timian og løpstikke er gode krydre. Serveres med flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17642)
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-04-28
Oppdatert dato:2004-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift