Sandskjell i hvitvin





Sandskjell i hvitvin inneholder 138 Kalorier, 1 g Karbo, 5 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Sandskjell i hvitvin har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sandskjell i hvitvin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1dlolivenolje
5feddhvitløk, finhakket
1knivsoddknust, tørket chili eller kajenne
1ssfint brødrasp, ristet
1,33kgsmå sandskjell, godt skrubbet
1,25dlhvitvin, tørr
2dlvann
0,5dlbladpersille, hakket
0,5dlkoriander, frisk finhakket


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sandskjell i hvitvin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138.08280.85Kcal
Protein5.0210.21gram
Karbohydrat0.651.32gram
Kostfiber0.120.24gram
Fett11.6623.72gram
Mettet fett1.703.46gram
Alkohol1.46 %
Salt0.671.37gram
Pris på oppskriftenKr 5.55Kr 11.29Kroner
Hele oppskriften veier814 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm olivenoljen i en stor traktørpanne på middels varme. Ha i hvitløk, chiliflakene og brødraspet og stek det i ca 5 minutter, til det er mykt og blekgyllent.

Ha i skjell, vin og vann, legg på lokk og la det koke til skjellene åpner seg etter 5-8 minutter, avhengig av størrelsen på skjellene. Kast skjell som ikke åpner seg.

Fordel skjellene og kraften i varme suppetallerkener. Dryss persille og koriander over, og server med en gang.

Server med varmt brød med sprø skorpe, som du bruker til å suge opp den deilige kraften.

Hvis du bruker skjell med sand i, skal du legge dem i en stor balje med så mye saltvann at det står over skjellene, og la de stå i 2 timer. Rør rundt av og til, så skiller de ut sanden. La skjellene renne av og kast skjell som er åpne eller ødelagte, før du koker dem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7935)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 6521 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.