Sandskjell i hvitvin inneholder
138 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Sandskjell i hvitvin har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sandskjell i hvitvin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7940 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sandskjell i hvitvin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.08 | 280.85 | Kcal |
Protein | 5.02 | 10.21 | gram |
Karbohydrat | 0.65 | 1.32 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 0.24 | gram |
Fett | 11.66 | 23.72 | gram |
Mettet fett | 1.70 | 3.46 | gram |
Alkohol | 1.46 % | | | |
Salt | 0.67 | 1.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.55 | Kr 11.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 814 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm olivenoljen i en stor traktørpanne på middels varme. Ha i hvitløk, chiliflakene og brødraspet og stek det i ca 5 minutter, til det er mykt og blekgyllent.
Ha i skjell, vin og vann, legg på lokk og la det koke til skjellene åpner seg etter 5-8 minutter, avhengig av størrelsen på skjellene. Kast skjell som ikke åpner seg.
Fordel skjellene og kraften i varme suppetallerkener. Dryss persille og koriander over, og server med en gang.
Server med varmt brød med sprø skorpe, som du bruker til å suge opp den deilige kraften.
Hvis du bruker skjell med sand i, skal du legge dem i en stor balje med så mye saltvann at det står over skjellene, og la de stå i 2 timer. Rør rundt av og til, så skiller de ut sanden. La skjellene renne av og kast skjell som er åpne eller ødelagte, før du koker dem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7935)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.