Sandskjell i hvitvin



Sandskjell i hvitvin inneholder 138 Kalorier, 1 g Karbo, 5 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Sandskjell i hvitvin har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sandskjell i hvitvin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7940 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1dlolivenolje
5feddhvitløk, finhakket
1knivsoddknust, tørket chili eller kajenne
1ssfint brødrasp, ristet
1,33kgsmå sandskjell, godt skrubbet
1,25dlhvitvin, tørr
2dlvann
0,5dlbladpersille, hakket
0,5dlkoriander, frisk finhakket




Næringsdeklarasjon for Sandskjell i hvitvin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138.08280.85Kcal
Protein5.0210.21gram
Karbohydrat0.651.32gram
Kostfiber0.120.24gram
Fett11.6623.72gram
Mettet fett1.703.46gram
Alkohol1.46 %
Salt0.671.37gram
Pris på oppskriftenKr 5.55Kr 11.29Kroner
Hele oppskriften veier814 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,88 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Varm olivenoljen i en stor traktørpanne på middels varme. Ha i hvitløk, chiliflakene og brødraspet og stek det i ca 5 minutter, til det er mykt og blekgyllent.

Ha i skjell, vin og vann, legg på lokk og la det koke til skjellene åpner seg etter 5-8 minutter, avhengig av størrelsen på skjellene. Kast skjell som ikke åpner seg.

Fordel skjellene og kraften i varme suppetallerkener. Dryss persille og koriander over, og server med en gang.

Server med varmt brød med sprø skorpe, som du bruker til å suge opp den deilige kraften.

Hvis du bruker skjell med sand i, skal du legge dem i en stor balje med så mye saltvann at det står over skjellene, og la de stå i 2 timer. Rør rundt av og til, så skiller de ut sanden. La skjellene renne av og kast skjell som er åpne eller ødelagte, før du koker dem.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7935)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.