Scones glutenfrie inneholder
303 Kalorier,
40 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Scones glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Scones glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8738 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Scones glutenfrie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 302.62 | 1 490.40 | Kcal |
Protein | 2.86 | 14.09 | gram |
Karbohydrat | 40.44 | 199.17 | gram |
Kostfiber | 1.89 | 9.31 | gram |
Fett | 13.96 | 68.75 | gram |
Mettet fett | 8.93 | 43.98 | gram |
Salt | 1.57 | 7.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.86 | Kr 19.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 493 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Forvarm ovnen til 250 º.
2. Start med å røre ned fiberhusk i melken og la blandingen stå i noen minutter å svelle.
3. Mål melmix, bakepulver og salt. Tilsett matfett og bland til en smuldrete masse.
4. Tilsett melkblandingen og arbeid raskt sammen til en deig.
5. Del deigen i biter som formes til runde kaker.
6. Sett kakene på bakepapir på stekeplaten og skjær ett kryss med en melet kniv. Prikk dem deretter med en gaffel.
7. Bake kakene i midten av ovnen i ca 8-10 minutter.
8. Serveres nystekte - gjerne med ost og syltetøy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3344)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-19
Oppdatert dato:2010-12-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift