Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Seikaker med curry oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Seikaker med curry



Seikaker med curry oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Fiskekaker av sei med curry er små, men smakfulle. Med gode dippsauser ved siden av passer de utmerket til tapas. I denne oppskriften lager du din egen tartarsaus.

Oppskriften inneholder 258 Kalorier, 7 g Karbo, 7 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Sennep, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Seikaker med curry er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
350grseifilet, uten skinn og bein
1tssalt
2tscurry paste, rød
0,5stklime
1ssfish sauce
1stkegg
2sshvetemel
1stkvårløk
rapsolje

Tartarsaus

2stkeggeplomme
1tssitronsaft
1tsdijonsennep
1feddhvitløk
2dlsoyaolje
3stksylteagurk
3sskapers
1dashsalt

Tilbehør

sweet chilisaus




Næringsdeklarasjon for Seikaker med curry!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier257.882 473.69Kcal
Protein7.4871.75gram
Karbohydrat7.4070.98gram
Kostfiber1.2612.09gram
Fett21.76208.73gram
Mettet fett3.4232.81gram
Salt2.0119.32gram
Pris på oppskriftenKr 5.98Kr 57.36Kroner
Hele oppskriften veier959 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjør sei og salt raskt i en foodprosessor til en jevn deig.
Tilsett curry paste, revet skall av lime, fish sauce og egg, og kjør til alt er blandet. Juster med mel hvis farsen er for løs.
Rør inn finhakket vårløk.
Stek en prøvekake og juster smaken om nødvendig.
Form til små fiskekaker, og stek kakene i litt rapsolje til de er gjennomstekte og gylne.

Tartarsaus
Rør eggeplomme sammen med sitronsaft, dijonsennep og presset hvitløk.
Spe med olje, litt om gangen, mens du rører hele tiden.
Rør inn hakket sylteagurk og kapers, og smak til med salt.
Server seikakene med tartarsaus og sweet chilisaus ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30686)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Innlagt dato:2013-12-05
Oppdatert dato:2013-12-05
Lesere: 1559 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Seikaker med curry.Seikaker med curry.
Denne retten har 257,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.