Fotograf:
Alf Børjesson
Sitrongrillet pir på toast inneholder
115 Kalorier,
5 g Karbo,
14 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Sitrongrillet pir på toast har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitrongrillet pir på toast er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5180 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitrongrillet pir på toast!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.82 | 419.16 | Kcal |
Protein | 13.91 | 50.78 | gram |
Karbohydrat | 5.46 | 19.93 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 3.76 | gram |
Fett | 3.92 | 14.31 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 3.25 | gram |
Salt | 1.29 | 4.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.62 | Kr 24.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 460 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens pirene og gni dem inn med salt både utvendig og i buken. Fordel sitronskallet i buken og drypp sitronsaft over. La fiskene ligge og trekke i 10—15 minutter.
Stek brødskivene gylne og sprø i oljen. Gni snittflaten på hvitløkbåtene på begge sider av skivene. Del tomatene og gni dem godt inn i skivene.
Stek pirene i olje på grill eller i stekepanne, 2—3 minutter på hver side. Fordel de nystekte fiskene på brødskivene og dryss strimlet persille over. Serveres varmt og nystekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23454)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-14
Oppdatert dato:2007-02-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift