Sitronkake med fyll inneholder
306 Kalorier,
47 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Sitronkake med fyll har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitronkake med fyll er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
14018 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sitronkake med fyll med ingrediensene over!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|
| Kalorier | 306.15 | 3 454.72 | 287.89 | Kcal |
| Protein | 3.57 | 40.29 | 3.36 | gram |
| Karbohydrat | 47.49 | 535.90 | 44.66 | gram |
| Kostfiber | 1.32 | 14.90 | 1.24 | gram |
| Fett | 11.03 | 124.47 | 10.37 | gram |
| Mettet fett | 6.64 | 74.93 | 6.24 | gram |
| Salt | 0.44 | 4.99 | 0.42 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 1.98 | Kr 22.34 | Kr 1.86 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 128 totalt | 1 128 pr porsj | 94 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 62,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Visp egg og sukker. Smuldre smøret sammen med mel og bakepulver. Bland alt og del røra i to eller tre like deler. Stek hver del 10-15 minutter ved 180 C.
Smelt smøret til fyllet i en kjele, bland i vann, sukker og potetmel og varm kremen til den tykner. Avkjøl og smak til med revet skall og presset saft fra en sitron.
Legg sammen kakebunner og krem til en kake.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13421)
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift