Fotograf:
Dr Oetker
Skikkelig gul kake som er tilpasset påske. Bruk springform Oppskriften inneholder
371 Kalorier,
48 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitronmåne er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2517 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sitronmåne med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 370.58 | 3 495.98 | 291.33 | Kcal |
Protein | 4.71 | 44.43 | 3.70 | gram |
Karbohydrat | 48.12 | 453.95 | 37.83 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 9.15 | 0.76 | gram |
Fett | 17.48 | 164.90 | 13.74 | gram |
Mettet fett | 8.90 | 83.96 | 7.00 | gram |
Salt | 0.37 | 3.51 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.54 | Kr 61.70 | Kr 5.14 | .- |
Hele oppskriften veier | 943 totalt | 943 pr porsj | 79 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1
Tilberedning:
Rør smør, sukker og sitronskall mykt og smidig. Tilsett eggene, ett om gangen. Rør i mandler og sitronsaft.
2
Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver og vend det forsiktig inn i røren sammen med melken.
3
Hell røren i en smurt springform, ca 22 cm diameter. Stek i ca. 45 minutter på 175 °C.
4
Kjenn med en bakepinne om kaken er ferdig, steketiden varierer på ulike ovner. La kaken avkjøle under et kjøkkenhåndkle.
5
Glasur:
Rør sammen melis, sitronsaft og konditorfarge til en smidig glasur. Del kaken i to og legg på glasuren på begge halvdelene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 33794)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Innlagt dato:2018-03-15
Oppdatert dato:2018-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift