Sjampinjongpuddinger inneholder
130 Kalorier,
16 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Sjampinjongpuddinger har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjampinjongpuddinger er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3167 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjampinjongpuddinger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 129.87 | 212.73 | Kcal |
Protein | 5.61 | 9.19 | gram |
Karbohydrat | 16.43 | 26.91 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 2.10 | gram |
Fett | 4.35 | 7.13 | gram |
Mettet fett | 1.47 | 2.41 | gram |
Salt | 0.28 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.32 | Kr 3.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 655 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp sammen egg og hvetemel til blandingen, tilsett melken gradvis for å unngå klumper. Deretter visper du inn resten av melken til en jevn røre. Tilsett en klype salt og la røren stå i minst 10-20 minutter.
Varm ovnen til 190 C. Hell litt olje i bunnen av åtte puddingformer og varm dem 4-5 minutter i ovnen. Ha røren i de varme formene og stek i 20 minutter eller til de er hevet og sprø.
Varm i mellomtiden oljen til fyllet og stek sammen med sitronsaft, urter, salt og pepper inntil det meste av væsken er fordampet. Tilsett rød paprika i siste øyeblikk, slik at den er sprø. Smak til med salt og pepper.
Fordel soppfyllet over den varme puddingen, dryss med basilikum og server omgående.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6018)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift