Sjøkreps à la nage inneholder
80 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps à la nage har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjøkreps à la nage er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4544 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjøkreps à la nage!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.86 | 164.92 | Kcal |
Protein | 1.12 | 2.31 | gram |
Karbohydrat | 4.43 | 9.15 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 2.77 | gram |
Fett | 4.32 | 8.92 | gram |
Mettet fett | 2.09 | 4.32 | gram |
Alkohol | 2.30 % | | | |
Salt | 0.24 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.47 | Kr 13.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 826 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vri krepsehalene fra hodene. Legg krepsehalene i hånden og klem til, slik at skallstengene på undersiden knekkes. Rens dem videre omtrent som reker, og legg dem til side.
Press saften ut av appelsinen, bland med hvitvin og ha det i en kjele. Skjær gulrot og løk i tynne skiver og ha i blandingen. Kok opp. Tilsett korianderfrø, pepper og smør, og la det fosskoke i 3 minutter, slik at smøret setter seg i grønnsakblandingen. Hakk persille grovt og ha det i kjelen det siste minuttet av koketiden. Denne blandingen kalles nage. Smak til med salt og hold den varm.
Salt krepshalene lett og krydre med litt kajennepepper. Stek dem i svært varm panne med en spiseskje olivenolje i et par minutter, mens du snur litt på dem.
Ha nagen i varme dype tallerkener, med krepsehalene på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7837)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.