Sjøkreps à la nage



Sjøkreps à la nage inneholder 80 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps à la nage har beregnet å ha følgende allergener Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps à la nage er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4544 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
12stksjøkreps
1ssolivenolje
1dashsalt
kajennepepper
2stk litegulrøtter
2stk liteløk
2dlhvitvin, tørr
1stkappelsin
0,5tsgrovknust hvit pepper
2sssmør
4stang(stenger)bladpersille




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps à la nage!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79.86164.92Kcal
Protein1.122.31gram
Karbohydrat4.439.15gram
Kostfiber1.342.77gram
Fett4.328.92gram
Mettet fett2.094.32gram
Alkohol2.30 %
Salt0.240.50gram
Pris på oppskriftenKr 6.47Kr 13.36Kroner
Hele oppskriften veier826 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo22,18 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Vri krepsehalene fra hodene. Legg krepsehalene i hånden og klem til, slik at skallstengene på undersiden knekkes. Rens dem videre omtrent som reker, og legg dem til side.

Press saften ut av appelsinen, bland med hvitvin og ha det i en kjele. Skjær gulrot og løk i tynne skiver og ha i blandingen. Kok opp. Tilsett korianderfrø, pepper og smør, og la det fosskoke i 3 minutter, slik at smøret setter seg i grønnsakblandingen. Hakk persille grovt og ha det i kjelen det siste minuttet av koketiden. Denne blandingen kalles nage. Smak til med salt og hold den varm.

Salt krepshalene lett og krydre med litt kajennepepper. Stek dem i svært varm panne med en spiseskje olivenolje i et par minutter, mens du snur litt på dem.

Ha nagen i varme dype tallerkener, med krepsehalene på toppen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7837)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.