Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjøkreps med soppsaus og stekt purre oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjøkreps med soppsaus og stekt purre



Sjøkreps med soppsaus og stekt purre inneholder 63 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps med soppsaus og stekt purre har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps med soppsaus og stekt purre er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stksjøkreps
2stkpurrer
1sssmør
4sssoyasaus

Soppsaus:

100grsopp
1sssmør
smørsaus
1bunt(er)liten bunt gressløk
1feddhvitløk
1dashsalt
1dashnykvernet pepper




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med soppsaus og stekt purre!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63.42110.97Kcal
Protein2.263.95gram
Karbohydrat4.057.09gram
Kostfiber2.173.80gram
Fett3.766.58gram
Mettet fett2.294.01gram
Salt1.502.63gram
Pris på oppskriftenKr 9.44Kr 16.52Kroner
Hele oppskriften veier700 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del sjøkrepsen i to på langs. Ta ut paven. Salt dem lett og kvern peppper over. Pensle dem med litt olje. Legg dem med kjøttsiden opp på et stekebrett, og bak dem i ovn på 250 C i 6-8 minutter.

Skjær purren i skrå skiver på 1 cm tykkelse, og skyll dem forsiktig, slik at skivene forblir hele. Ha ringene i en stekepanne med høy kant, og ha på nok vann til at det dekker. Kok opp og la dem koke i 30 sekunder. Ta purreskivene forsiktig ut, og slå ut vannet. Sett pannen på platen igjen, ha i litt smør og stek dem gylne på en side. Fordel soyasausen over og la pannen stå på platen i 10 sekunder til.

Skjær soppen til soppsausen i små terninger. Finhakk gressløken. Press hvitløk. Stek soppen og hvitløken raskt i smør. Bland soppen og hvitløken i smørsausen, og ha i gressløken like før servering.

Legg purreskivene på tallerkener sammen med sjøkrepsen. Hell soppsausen over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7867)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2610 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.