Sjokoladekrem med rabarbrakompott inneholder
184 Kalorier,
22 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekrem med rabarbrakompott har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekrem med rabarbrakompott er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2885 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjokoladekrem med rabarbrakompott!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 183.93 | 719.86 | Kcal |
Protein | 2.66 | 10.41 | gram |
Karbohydrat | 22.32 | 87.35 | gram |
Kostfiber | 2.04 | 7.98 | gram |
Fett | 7.80 | 30.53 | gram |
Mettet fett | 4.04 | 15.81 | gram |
Alkohol | 1.39 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.08 | Kr 31.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 566 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krem:
Kok melken opp med likør og sukker. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i 3-4 min. Kryst den fri for væske og ha den i en gryte med litt vann. Smelt den for svak varme under omrøring. Kjøl ned gelatinen før den tilsettes melkeblandingen sammen med eggeplommer og smeltet sjokolade.
Pisk fløten til skum og vend den i kremen. Pensle fire former med litt olje og for dem med plastfolie. Dryss knuste makroner i formen og fordel kremen oppi. Sett dem i kjøleskapet, inntil de skal serveres.
Kompott:
Rens rabarbrastilkene, skjær dem i små stykker og kok dem møre i vannet, sammen med sukker og vaniljesukker. Avkjøl kompottten før den serveres til kremen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22255)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift