Skipperlapskaus inneholder
73 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Skipperlapskaus har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skipperlapskaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8593 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skipperlapskaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.01 | 616.41 | Kcal |
Protein | 5.62 | 47.45 | gram |
Karbohydrat | 6.79 | 57.33 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 10.13 | gram |
Fett | 2.33 | 19.67 | gram |
Mettet fett | 1.04 | 8.78 | gram |
Salt | 0.09 | 0.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.38 | Kr 45.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 377 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og skjær potetene i terninger. Skjær kjøttet i terninger og skjær løken i ringer. Legg halvparten av potetene, kjøttet og løken lagvis i en jerngryte. Hell over vann, ha i buljongen, pepperen og laurbærblader. La det hele småkoke ved lav temperatur i ca. 1 time. Legg inn resten av potetene og kok en halv time til. Smak til lapskausen med salt. Server den rykende varm, med nyklippet gressløk og nyhakket persille. Ferskt brød og rødbeter hører med til denne lapskausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17255)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-25
Oppdatert dato:2004-03-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift