Fotograf:
Matprat.no
Skjell med chili og lime inneholder
92 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Skjell med chili og lime har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjell med chili og lime er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3664 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skjell med chili og lime!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.14 | 127.83 | Kcal |
Protein | 3.79 | 5.26 | gram |
Karbohydrat | 2.28 | 3.16 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 1.75 | gram |
Fett | 7.26 | 10.07 | gram |
Mettet fett | 4.45 | 6.17 | gram |
Salt | 0.56 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.63 | Kr 9.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 555 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
På New Zealand er "våre blåskjell" grønne og kalles Greenshells eller kiwiskjell. De er store, fine skjellene er handelsvare også i Norge.
I stekeovnen: 250°C, 5 6 minutter
1 Legg skjellene til tining i kjøleskapet.
2 Del pepperfrukten, fjern kjerner og mellomvegger. Strimle og hakk den fint. Finhakk sjalottløken. Strimle korianderen. Press saften av en lime. Bland pepperfrukt, sjalottløk, koriander, limesaft og smeltet smør i en bolle.
3 Ta innmaten ut av halvparten av skjellene. Legg dem i langpanne eller ildfast form. Hell smørblandingen over. Sett formen midt i ovnen til de er gjennomvarme.
4 Server grønne skjell med loff til, gjerne dyppet i ekstra virgin olivenolje.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20774)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-05
Oppdatert dato:2005-11-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift