Fotograf:
Norges sjømatråd
Skreifilet med brokkolipuré inneholder
88 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Skreifilet med brokkolipuré har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skreifilet med brokkolipuré er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5490 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skreifilet med brokkolipuré!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.31 | 295.84 | Kcal |
Protein | 10.54 | 35.31 | gram |
Karbohydrat | 1.01 | 3.38 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 3.75 | gram |
Fett | 4.43 | 14.84 | gram |
Mettet fett | 2.49 | 8.34 | gram |
Salt | 0.14 | 0.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.66 | Kr 25.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 340 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok brokkolien mør i lettsaltet vann. Hell av vannet og mos den med smøret og fløten. Smak til med salt og pepper.
Skrap skinnet på skreien godt og del den i serveingsstykker.Dryss salt på filetiden.
Stek skreien i varm panne i smør eller olje med skinn siden ned. Stek til skinnet er mørkebrunt, snu og stek raskt på filetsiden.
Damp strimler av paprika i litt olje. Varm noisettepoteter eller kok vanlige poteter.
Server skreien med brokkolipuéen, poteter og paprika.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23439)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-25
Oppdatert dato:2007-02-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift