| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 141.64 | 1 036.79 | Kcal | |
| Protein | 8.11 | 59.36 | gram | |
| Karbohydrat | 0.70 | 5.12 | gram | |
| Kostfiber | 0.48 | 3.51 | gram | |
| Fett | 10.30 | 75.39 | gram | |
| Mettet fett | 5.99 | 43.85 | gram | |
| Alkohol | 1.82 % | |||
| Salt | 0.54 | 3.95 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 8.39 | Kr 61.41 | Kroner | |
| Hele oppskriften veier | 2 928 | gr totalt | gram | |
| Energiprosent fra karbo | 1,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Stekt skrei med potetmos à la Brandad.
Skreifilet med brokkolipuré.
Stekt skrei med spinat og sukkererter.
Skrei med blomkålkrem og brunet smør.
Skrei Bourgogne.
Skrei med fennikel og paprikasaus.
Karamellisert skreifilét med kamskjell, aspar.
Pannestekt skrei.
Skrei a la thai.
Stekt skrei med ertepuré, sopp og nøttesmør.
Valentineskrei.
Skrei til valentine.
Pannestekt skrei med tomat og løk.
Pannestekt skrei med kaperssaus.
Torsketunger.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.