Fotograf:
Norges sjømatråd
Pannestekt skrei med tomat og løk inneholder
88 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Pannestekt skrei med tomat og løk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pannestekt skrei med tomat og løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4409 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pannestekt skrei med tomat og løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.62 | 409.68 | Kcal |
Protein | 7.43 | 34.74 | gram |
Karbohydrat | 3.59 | 16.79 | gram |
Kostfiber | 0.98 | 4.58 | gram |
Fett | 4.62 | 21.60 | gram |
Mettet fett | 2.17 | 10.15 | gram |
Salt | 0.47 | 2.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.15 | Kr 28.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 870 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,38 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok poteter.
Skjær fisken i porsjonsstykker.
Varm olje og smør og stek løken til den er blank og myk.
Legg tomatskiver og fisk i pannen, dryss på salt og pepper. Bland rømme og vann og hell det over fisken.
La den trekke i 6-7 minutter til den er gjennomkokt.
Bland sukker og sitronsaft og smak den til.
Bland saften med eple og gulrot.
Server fisken fra pannen med kokte poteter råkostsalaten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23436)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-12
Oppdatert dato:2007-02-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift