Fotograf:
Kylling.no
Små marengskaker med vaniljekrem og bringebær inneholder
156 Kalorier,
30 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Små marengskaker med vaniljekrem og bringebær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Små marengskaker med vaniljekrem og bringebær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12904 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Små marengskaker med vaniljekrem og bringebær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 155.94 | 1 760.67 | 176.07 | Kcal |
Protein | 4.81 | 54.31 | 5.43 | gram |
Karbohydrat | 29.63 | 334.54 | 33.45 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 2.02 | 22.81 | 2.28 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 8.02 | 0.80 | gram |
Salt | 0.23 | 2.62 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.48 | Kr 28.00 | Kr 2.80 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 129 totalt | 1 129 pr porsj | 113 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
kaker
Pisk eggehvitene stive. Bland bakepulver og sukker og pisk dette i eggehvitene. Pisk til blandingen danner topper.
Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut små kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen, først ved 175 °C i 10 minutter og deretter ved 150 °C i ca. 50 minutter.
Pynt kakene med eggekrem og bær like før servering
Eggekrem:
Visp lett sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, men ikke la kremen koke. Sett kjelen til avkjøling når kremen er passe tykk. Smak til kremen med vaniljesukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24545)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-09
Oppdatert dato:2007-12-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift