Fotograf:
Kylling.no
Sabayonfromasj (zabaglionefromasj) inneholder
222 Kalorier,
29 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Sabayonfromasj (zabaglionefromasj) har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sabayonfromasj (zabaglionefromasj) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4045 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sabayonfromasj (zabaglionefromasj)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 222.41 | 229.53 | Kcal |
Protein | 4.72 | 4.87 | gram |
Karbohydrat | 29.40 | 30.34 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 5.97 | 6.16 | gram |
Mettet fett | 1.72 | 1.78 | gram |
Alkohol | 4.60 % | | | |
Salt | 0.05 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.62 | Kr 8.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 516 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommer og sukker godt og tilsett vinen. Fortsett piskingen mens kremen varmes langsomt i vannbad (dvs. at bollen står i en kjele med kokende varmt vann). Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Ha i oppløst gelatin i en tynn stråle under fortsatt visping. Sett kaldt til fromasjen er halvstiv, og anrett så i serveringsfat.
Sabayonfromasjen oppbevares kaldt helt til den skal serveres. Frisk frukt av alle slag er godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17930)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-03
Oppdatert dato:2004-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift