Fotograf:
Kylling.no
Mandelskåler med eggekrem inneholder
321 Kalorier,
23 g Karbo,
6 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Mandelskåler med eggekrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandelskåler med eggekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4878 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mandelskåler med eggekrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 321.34 | 993.69 | Kcal |
Protein | 6.03 | 18.65 | gram |
Karbohydrat | 22.89 | 70.78 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 3.22 | gram |
Fett | 22.62 | 69.95 | gram |
Mettet fett | 11.41 | 35.28 | gram |
Salt | 0.24 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.00 | Kr 12.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 546 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet og avkjølt smør. Rør inn mel og malte mandler. La røren svelle 1 time. Legg en stor teskje røre på midten av godt oppvarmet krumkakejern.
Stek kakene til de er lys brune. Legg dem raskt over en passe stor kopp. Oppbevar mandelskålene i kakebokser.
Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne fra bunnen.
Trekk kjelen til side når det tykner raskere enn du rekker å røre jevnt, ellers kan kremen "sprekke". Sett kjelen tilbake på platen for å tykne videre til passe konsistens.
Avkjøl i kaldt vann. Pisk kremfløten stiv og vend den inn i eggekremen.
Fyll mandelskålene med eggekrem og stikk frukt og bær ned i kremen. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 23077)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-20
Oppdatert dato:2006-11-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift