Pavlovakrans



Pavlovakrans oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker
Pavlova som er lagd som en krans. Grei å kutte opp og ser fin ut.

Oppskriften inneholder 199 Kalorier, 26 g Karbo, 3 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pavlovakrans er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar



Annonse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Pavlovabunn

4stkeggehviter
250grsukker
2ts maisstivelse (Maizena)
1tshvitvinseddik

Vaniljekrem

3stkeggeplommer
100grsukker
2ss maisstivelse (Maizena)
2dlhelmelk
1dlfløte
1stkDr. Oetker Vaniljestang

Krem

2,5dlfløte
2ssmelis
vaniljekrem (av kremen som er laget)

Dekor

250grjordbær
75grblåbær
200grbringebær
Dr. Oetker Sjokoladeblader




Kalorier og næringsinnhold i Pavlovakrans med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier199.073 332.23416.53Kcal
Protein2.5242.185.27gram
Karbohydrat26.05436.0554.51gram
Kostfiber1.0417.412.18gram
Fett9.19153.8319.23gram
Mettet fett5.5693.0711.63gram
Salt0.081.270.16gram
Pris på oppskriftenKr 6.21Kr 103.95Kr 12.99.-
Hele oppskriften veier1 674 totalt1 674 pr porsj209 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 porsjoner

Bunn:
Ha romtempererte eggehviter i en ren, tørr bolle. Det bør helst være en stål- eller glassbolle, da andre typer boller kan gjøre det vanskelig å få eggehvitene til å «skumme». Visp på lav hastighet til det dannes et mykt skum (bruk ballongvisp). Øk hastigheten til høy og tilsett sukkeret litt og litt av gangen, og pisk godt mellom hver gang. Blandingen vil nå bli tykk og blank. For å sjekke om marengsen er ferdig kan du ta litt marengs mellom tommel og pekefinger. Hvis du ikke kjenner noen sukkerkorn, så er den ferdig. Pass på å ikke piske for lenge. Vend forsiktig inn siktet maisennamel og hvitvinseddik med en slikkepott.

Dekk en stekeplate med bakepapir. Tegn rundt bunnen på en springform (ca 24 cm). Ha marengsen i en sprøytepose med en 1B tipp. Sprøyt litt store topper omtrent midt på streken du tegnet. Sprøyt så en litt mindre topp innenfor den første ringen. Bruk gjerne en spiseskje og lag et lite søkk i midten. Stek i 1 1/2 time på 110 °C. Kan godt la bunnen stå i ovnen til den blir kald etter steketiden. Vær forsiktig når du løfter kaken over til et fat – den knekker lett.

2
Vaniljekrem:
Rør eggeplommer og sukker godt sammen i en bolle med en visp. Rør Maizena og 1 dl melk godt sammen i et glass e.l. Ha resten av melken, fløten og frøene fra en vaniljestang i en kjele, og kok opp på middels varme. Hell Maizena-blandingen over i eggeblandingen og pisk godt sammen. Når melkeblandingen har fått et oppkok kan du helle dette over eggeblandingen, sakte i en tynn stripe. Rør rundt og ha dette tilbake i kasserollen igjen for et nytt oppkok. Rør hele tiden, og når du merker at kremen begynner å koke/boble seg, kan du røre videre i ca. 1-2 minutter. Avkjøl kremen i kjøleskapet med plastfolie over så den ikke snerker seg.

3
Krem:
Pisk kremfløte, vaniljesukker og melis til krem, pass på at den ikke blir for stiv. Ha i 5-6 ss vaniljekrem og pisk dette så vidt sammen.

4
Dekorering:
Fordel kremen utover bunnen og pynt med jordbær, blåbær, bringebær og Dr. Oetker Sjokoladeblader

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 34681)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Innlagt dato:2019-04-16
Oppdatert dato:2019-04-16
Lesere: 966 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Karamellpudding de luxe.Karamellpudding de luxe.
Denne retten har 199,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mandelskåler med eggekrem.Mandelskåler med eggekrem.
Denne retten har 320,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pavlova med lemon curd.Pavlova med lemon curd.
Denne retten har 270,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet sitronpai.Kremet sitronpai.
Denne retten har 313,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Råkrem med frosne bær og kakekrønsj.Råkrem med frosne bær og kakekrønsj.
Denne retten har 270,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinert sabayon med bær (zabaglione).Gratinert sabayon med bær (zabaglione).
Denne retten har 148,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eggedosis til dessert.Eggedosis til dessert.
Denne retten har 196,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tiramisu til 6.Tiramisu til 6.
Denne retten har 227,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pavlovakrans.Pavlovakrans.
Denne retten har 199,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitron-crème brûlée med mascarponekrem.Sitron-crème brûlée med mascarponekrem.
Denne retten har 244,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Zabaglione 2.Zabaglione 2.
Denne retten har 242,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Crêpes Suzette med suzettesaus.Crêpes Suzette med suzettesaus.
Denne retten har 162,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Crème brûlée 3.Crème brûlée 3.
Denne retten har 162,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Porsjonspavlova med vaniljekrem.Porsjonspavlova med vaniljekrem.
Denne retten har 169,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Omelette Norvégienne 2.Omelette Norvégienne 2.
Denne retten har 175,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.