Pavlovakrans



Pavlovakrans oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker
Pavlova som er lagd som en krans. Grei å kutte opp og ser fin ut.

Oppskriften inneholder 199 Kalorier, 26 g Karbo, 3 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pavlovakrans er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2805 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Pavlovabunn

4stkeggehviter
250grsukker
2ts maisstivelse (Maizena)
1tshvitvinseddik

Vaniljekrem

3stkeggeplommer
100grsukker
2ss maisstivelse (Maizena)
2dlhelmelk
1dlfløte
1stkDr. Oetker Vaniljestang

Krem

2,5dlfløte
2ssmelis
vaniljekrem (av kremen som er laget)

Dekor

250grjordbær
75grblåbær
200grbringebær
Dr. Oetker Sjokoladeblader




Kalorier og næringsinnhold i Pavlovakrans med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier198.973 330.56416.32Kcal
Protein2.5041.855.23gram
Karbohydrat26.05436.0554.51gram
Kostfiber1.0317.242.16gram
Fett9.19153.8319.23gram
Mettet fett5.4290.7311.34gram
Salt0.081.270.16gram
Pris på oppskriftenKr 6.21Kr 103.95Kr 12.99.-
Hele oppskriften veier1 674 totalt1 674 pr porsj209 pr stk gram
Energiprosent fra karbo52,36 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 porsjoner

Bunn:
Ha romtempererte eggehviter i en ren, tørr bolle. Det bør helst være en stål- eller glassbolle, da andre typer boller kan gjøre det vanskelig å få eggehvitene til å «skumme». Visp på lav hastighet til det dannes et mykt skum (bruk ballongvisp). Øk hastigheten til høy og tilsett sukkeret litt og litt av gangen, og pisk godt mellom hver gang. Blandingen vil nå bli tykk og blank. For å sjekke om marengsen er ferdig kan du ta litt marengs mellom tommel og pekefinger. Hvis du ikke kjenner noen sukkerkorn, så er den ferdig. Pass på å ikke piske for lenge. Vend forsiktig inn siktet maisennamel og hvitvinseddik med en slikkepott.

Dekk en stekeplate med bakepapir. Tegn rundt bunnen på en springform (ca 24 cm). Ha marengsen i en sprøytepose med en 1B tipp. Sprøyt litt store topper omtrent midt på streken du tegnet. Sprøyt så en litt mindre topp innenfor den første ringen. Bruk gjerne en spiseskje og lag et lite søkk i midten. Stek i 1 1/2 time på 110 °C. Kan godt la bunnen stå i ovnen til den blir kald etter steketiden. Vær forsiktig når du løfter kaken over til et fat – den knekker lett.

2
Vaniljekrem:
Rør eggeplommer og sukker godt sammen i en bolle med en visp. Rør Maizena og 1 dl melk godt sammen i et glass e.l. Ha resten av melken, fløten og frøene fra en vaniljestang i en kjele, og kok opp på middels varme. Hell Maizena-blandingen over i eggeblandingen og pisk godt sammen. Når melkeblandingen har fått et oppkok kan du helle dette over eggeblandingen, sakte i en tynn stripe. Rør rundt og ha dette tilbake i kasserollen igjen for et nytt oppkok. Rør hele tiden, og når du merker at kremen begynner å koke/boble seg, kan du røre videre i ca. 1-2 minutter. Avkjøl kremen i kjøleskapet med plastfolie over så den ikke snerker seg.

3
Krem:
Pisk kremfløte, vaniljesukker og melis til krem, pass på at den ikke blir for stiv. Ha i 5-6 ss vaniljekrem og pisk dette så vidt sammen.

4
Dekorering:
Fordel kremen utover bunnen og pynt med jordbær, blåbær, bringebær og Dr. Oetker Sjokoladeblader

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 34681)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Innlagt dato:2019-04-16
Oppdatert dato:2019-04-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sitronfromasj til 6.Sitronfromasj til 6.
Denne retten har 233,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leche Asada med mangosalat.Leche Asada med mangosalat.
Denne retten har 148,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ekte karamellpudding 2.Ekte karamellpudding 2.
Denne retten har 188,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tiramisu til 6.Tiramisu til 6.
Denne retten har 228,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pavlovakrans.Pavlovakrans.
Denne retten har 198,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Snøegg med vaniljesaus og brente mandler.Snøegg med vaniljesaus og brente mandler.
Denne retten har 61,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Råkrem med frosne bær og kakekrønsj.Råkrem med frosne bær og kakekrønsj.
Denne retten har 270,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pavlova til jul.Pavlova til jul.
Denne retten har 134,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Créme Brûlée 4.Créme Brûlée 4.
Denne retten har 264,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eggedosis 2.Eggedosis 2.
Denne retten har 197,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamellpudding de luxe.Karamellpudding de luxe.
Denne retten har 200,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Crème à la catalan.Crème à la catalan.
Denne retten har 178,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Zabaglione til 4.Zabaglione til 4.
Denne retten har 267,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sherrypudding 2.Sherrypudding 2.
Denne retten har 269,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eggedosis til dessert.Eggedosis til dessert.
Denne retten har 197,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.