Fotograf:
Pernod-Ricard
Da Pernod Ricard lanserte den chilenske kvalitetsvinen 1865 Single Vineyard Syrah 2007 fra Viña San Pedro på det norske markedet i september inviterte de og vinmakerne til chilensk lunsj. Matskribent og kokebokforfatter Hanne Buxrud og matstylist Ann-Kristin Wang komponerte chilenske tradisjonelle retter og satte dem sammen med viner fra det velkjente chilenske vinhuset Viña San Pedro. Oppskriften inneholder
149 Kalorier,
18 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Leche Asada med mangosalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5381 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Leche Asada med mangosalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.90 | 220.10 | Kcal |
Protein | 6.43 | 9.50 | gram |
Karbohydrat | 17.74 | 26.22 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 1.88 | gram |
Fett | 5.52 | 8.16 | gram |
Mettet fett | 2.06 | 3.04 | gram |
Salt | 0.18 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.34 | Kr 4.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 591 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp melk med kanel, vanilje og sitronskall, la det syde i ca fem minutter. Slå av ovnen og la det synke i minst 15 minutter.
Pisk egg og sukker til eggedosis, ha i en kopp melkeblanding mens du forsiktig pisker det sammen, rør så inn resten. Sil vekk skall og kanel.
Blandingen helles i ildfaste former og stekes på 170 °C i ca 25 minutter til gyllen på toppen.
Serveres med fint hakket mango.
Leche Asada minner litt om panacotta, og vi anbefaler San Pedro Late Harvest Riesling – en nydelig dessertvin med elegant og rik smak av sitrus, blomster og honning, og flott balanse mellom frukt, sødme og syre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ann-Kristin Wang og Hanne Buxrud
(Intern: 28163)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-02-06
Oppdatert dato:2011-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift