Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat inneholder
227 Kalorier,
25 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11992 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 226.69 | 1 278.21 | Kcal |
Protein | 8.52 | 48.04 | gram |
Karbohydrat | 25.24 | 142.32 | gram |
Kostfiber | 1.95 | 11.00 | gram |
Fett | 9.75 | 54.98 | gram |
Mettet fett | 3.02 | 17.03 | gram |
Salt | 0.82 | 4.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.50 | Kr 36.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 383 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok egg til både egg- og skalldyrsalat og pynt i 10 minutter til de er hardkokte. Avkjøl eggene i kaldt vann.
Rør sammen majones og rømme. Skrell eggene. Del fire av eggene begge veier på en eggedeler og vend eggehakket inn i rømmedressingen. Ta av noen av reker til pynt. Finhakk resten av rekene sammen med crabsticks. Vend reker, crabsticks og dill inn i rømmedressingen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Skjær av skorpen på loffen, og del hvert brød i 6 tynne skiver på langs. Dynk med melk. Legg 3 skiver brød med langsidene mot hverandre. Ha på egg- og skalldyrsalat og legg videre brød og salat lagvis. Avslutt med brød. Dekk til slutt hele kaken med et tynt lag pisket kremfløte som ikke er tilsatt sukker. Legg striper med hardkokte egg i skiver og resten av rekene på toppen. Pynt med sitronskiver og dill. Pynt kantene med agurkskiver like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 14771)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-20
Oppdatert dato:2003-07-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift