Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat





Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat inneholder 226 Kalorier, 25 g Karbo, 8 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2stkformloff
1dlmelk til dynking

Egg- og skalldyrsalat:

4stkegg
1pakkemajones (165 g)
2dllettrømme
250grcrabsticks
170grreker, pillede
2ssdill, finhakket
Ca 2sssitronsaft
Ca 0,5tssalt
Ca 0,25tspepper

Pynt:

2dlkremfløte
4stkegg
0,5stkagurk
1pakkedill
1stksitron


Annonse



Næringsdeklarasjon for Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier225.761 272.96Kcal
Protein8.2346.41gram
Karbohydrat25.24142.32gram
Kostfiber1.397.84gram
Fett9.9055.82gram
Mettet fett3.1417.71gram
Salt0.804.53gram
Pris på oppskriftenKr 6.50Kr 36.65Kroner
Hele oppskriften veier3 383 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok egg til både egg- og skalldyrsalat og pynt i 10 minutter til de er hardkokte. Avkjøl eggene i kaldt vann.

Rør sammen majones og rømme. Skrell eggene. Del fire av eggene begge veier på en eggedeler og vend eggehakket inn i rømmedressingen. Ta av noen av reker til pynt. Finhakk resten av rekene sammen med crabsticks. Vend reker, crabsticks og dill inn i rømmedressingen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Skjær av skorpen på loffen, og del hvert brød i 6 tynne skiver på langs. Dynk med melk. Legg 3 skiver brød med langsidene mot hverandre. Ha på egg- og skalldyrsalat og legg videre brød og salat lagvis. Avslutt med brød. Dekk til slutt hele kaken med et tynt lag pisket kremfløte som ikke er tilsatt sukker. Legg striper med hardkokte egg i skiver og resten av rekene på toppen. Pynt med sitronskiver og dill. Pynt kantene med agurkskiver like før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 14771)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-20
Oppdatert dato:2003-07-20
Lesere: 10139 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.