Solbærkokte pærer med ingefæriskrem



Solbærkokte pærer med ingefæriskrem oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Solbærkokte pærer med ingefæriskrem inneholder 131 Kalorier, 10 g Karbo, 1 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Solbærkokte pærer med ingefæriskrem har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Solbærkokte pærer med ingefæriskrem er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3465 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner

Solbærkokte pærer:

10stkpærer, 1 liten eller 1/2 stor pære pr. porsjon:

Lake:

100grsolbær
125grsukker
1litervann
1stkvaniljestang
1stkkanelstang
1stkappelsin, revet skall og saften

Ingefæriskrem:

2dlingefærrot
2dlvann
125grsukker
1stkvaniljestang
8stkeggeplommer
1literkremfløte




Næringsdeklarasjon for Solbærkokte pærer med ingefæriskrem!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130.52584.83Kcal
Protein1.215.42gram
Karbohydrat9.6143.06gram
Kostfiber1.958.74gram
Fett9.2641.49gram
Mettet fett5.5024.64gram
Salt0.020.11gram
Pris på oppskriftenKr 3.33Kr 14.92Kroner
Hele oppskriften veier4 481 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo29,45 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrell pærene og ta ut kjernen.
Kok opp alt til laken og la pærene trekke i til de er knapt møre. Ta kjelen av platen og la pærene bli kalde sammen med laken.

Skrell ingeføren og skjær den i tynne skiver. Kok opp vann tilsatt ingefær, sukker og vaniljestang. La småkoke på svak varme ca. 10 minutter.
Visp eggeplommene, hold vispebollen i kokende vann, tilsett den varme, silte laken mens det vispes godt hele tiden.
Ta bollen ut av vannbadet og visp så videre til eggeblanding er helt kald.
Visp kremen stiv og vend inn eggeblandingen. Hell i form og sett i fryseboksen.

Fra kokeboken" Velbekomme- en smak av Norden"

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 43)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Solbærkokte pærer med ingefæriskrem.Solbærkokte pærer med ingefæriskrem.
Denne retten har 130,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pæreis med nougatkaramellsaus.Pæreis med nougatkaramellsaus.
Denne retten har 187,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.