Fotograf:
Mat.no
Solbærkokte pærer med ingefæriskrem inneholder
131 Kalorier,
10 g Karbo,
1 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Solbærkokte pærer med ingefæriskrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Solbærkokte pærer med ingefæriskrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3465 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Solbærkokte pærer med ingefæriskrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.52 | 584.83 | Kcal |
Protein | 1.21 | 5.42 | gram |
Karbohydrat | 9.61 | 43.06 | gram |
Kostfiber | 1.95 | 8.74 | gram |
Fett | 9.26 | 41.49 | gram |
Mettet fett | 5.50 | 24.64 | gram |
Salt | 0.02 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.33 | Kr 14.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 481 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell pærene og ta ut kjernen.
Kok opp alt til laken og la pærene trekke i til de er knapt møre.
Ta kjelen av platen og la pærene bli kalde sammen med laken.
Skrell ingeføren og skjær den i tynne skiver. Kok opp vann tilsatt ingefær, sukker og vaniljestang. La småkoke på svak varme ca. 10 minutter.
Visp eggeplommene, hold vispebollen i kokende vann, tilsett den varme, silte laken mens det vispes godt hele tiden.
Ta bollen ut av vannbadet og visp så videre til eggeblanding er helt kald.
Visp kremen stiv og vend inn eggeblandingen. Hell i form og sett i fryseboksen.
Fra kokeboken" Velbekomme- en smak av Norden"
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 43)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift