Pæreis med nougatkaramellsaus



Pæreis med nougatkaramellsaus oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Pæreis med nougatkaramellsaus inneholder 187 Kalorier, 29 g Karbo, 1 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Pæreis med nougatkaramellsaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pæreis med nougatkaramellsaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1194 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
4dlvann
3dlDansukker Sukker
1dlnypresset sitronsaft
750grpærer
4stkeggeplommer
1dlDansukker Sukker
2dlmelk
1,5dlkremfløte
1dlDansukker Lys Sirup
grønn konditorfarge

Saus

2dlkremfløte
1dlDansukker Demerarasukker
1dlDansukker Mørk Sirup
1krmsalt
1tsvaniljesukker
100grbløt nougat (Odense)




Kalorier og næringsinnhold i Pæreis med nougatkaramellsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier187.44634.37Kcal
Protein1.294.37gram
Karbohydrat29.3599.33gram
Kostfiber1.394.70gram
Fett6.9023.35gram
Mettet fett3.6612.39gram
Salt0.070.25gram
Pris på oppskriftenKr 3.57Kr 12.08Kr .-
Hele oppskriften veier2 708 totalt338 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo62,63 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland vann, sukker og sitronsaft i en kjele og la denne laken koke et par minutter. Skrell, del i to og fjern kjernehuset fra pærene. Ha pærehalvdelene i kokende lake og la dem trekke i ca. 15 minutter. La pærene avkjøles i laken. Kjør i foodprosessor eller mos pærer gjennom en sikt. Visp sammen eggeplommene og sukker. Kok opp melk, fløte og sirup. Visp den varme melkeblandingen inn i eggblandingen. Sil gjennom finmasket sikt. Tilsett pæremasse og vaniljesukker, samt et par dråper grønn konditorfarge om det ønskes. Kjør blandingen i en ismaskin eller sett den i fryseren i minst 5 timer og rør om av og til.

Bland sammen alle ingrediensene unntatt nougaten til sausen, og la det småkoke under omrøring til den er passe tykk. Skjær nougaten i biter, ha dem i sausen og rør til de har løst seg opp.

Legg opp isen i skåler eller på asjetter og spre sausen over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 34990)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Innlagt dato:2020-05-12
Oppdatert dato:2020-05-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Solbærkokte pærer med ingefæriskrem.Solbærkokte pærer med ingefæriskrem.
Denne retten har 130,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pæreis med nougatkaramellsaus.Pæreis med nougatkaramellsaus.
Denne retten har 187,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.