Fotograf:
Matprat.no
Ferskpotet og bær er en av sommerens delikatesser. Sammen med spekemat får du en lettlaget og sommerlig middag. En stor hit både for små og store. Oppskriften inneholder
60 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Sommerfristelse med årets ferske poteter og bær er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3550 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sommerfristelse med årets ferske poteter og bær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.71 | 477.68 | Kcal |
Protein | 5.03 | 40.24 | gram |
Karbohydrat | 4.79 | 38.32 | gram |
Kostfiber | 2.16 | 17.28 | gram |
Fett | 1.79 | 14.32 | gram |
Mettet fett | 0.61 | 4.88 | gram |
Salt | 1.15 | 9.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.16 | Kr 97.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 600 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Vask og kok potetene i lettsaltet vann til de er møre i ca. 15 minutter.
2. Kok sukkererter og asparges (kutt av og skrell den nederste delen) i 2 minutter og hell av vannet.
3. Dander spekeskinke, fenalår, delte og rensede jordbær, bringebær, sukkererter og asparges rund på et fat sammen med potetene delt i 2 eller 4.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 23835)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-08
Oppdatert dato:2007-06-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift