Fotograf:Synøve Dreyer En frisk og litt syrlig salat som kanskje vekker sommerminner. Prøv stikkelsbær og rips i friske grønne salater. Det vil garantert gi mersmak.
Vask og tørk salaten.
Gni innsiden av en salatbolle med snittflaten på en hvitløksbåt.
Ha salaten over i bollen og bland inn olje og eddik.
Bland inn de øvrige ingrediensene rett før servering.
Fordel salaten i porsjonskåler eller server den i bollen.
Nykvernet pepper på toppen.
Server gjerne med grovt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34258)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2018-09-14
Oppdatert dato:2018-09-14
Lesere: 622 totalt.