Fotograf:Bent Raanes Sørensen Spaghetti er en favoritt blant store og små. Tilsett blåskjell og du vil ha en delikatesse som kan serveres både til hverdags og fest.
Oppskriften inneholder 182 Kalorier, 20 g Karbo, 8 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-skalldyr, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skrubb blåskjell og kontroller at alle skjellene er lukket. Kast tvilsomme skjell.
Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili.
Fres sjalottløk og hvitløk i smør til det er blankt i en kasserolle, og tilsett chili og blåskjell.
Ha i hvitvin og la blandingen koke i 6-8 minutter.
Rist kasserollen forsiktig underveis slik at skjellene blandes. Kast skjell som ikke åpnes.
Tilsett kremfløte og persille, og la blandingen varmes opp.
Ha spaghetti i en skål og hell blåskjell med saus over.
Server spaghetti med blåskjell med revet parmesanost og brød.
Tips: Hvitvin kan erstattes med syrlig eplejuice.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 1573 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 32274)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2016-01-22
Oppdatert dato:2016-01-22