Fotograf:
Norges sjømatråd
Spaghetti med blåskjell og reker inneholder
211 Kalorier,
31 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Spaghetti med blåskjell og reker har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti med blåskjell og reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8543 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti med blåskjell og reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 210.75 | 610.91 | Kcal |
Protein | 10.26 | 29.74 | gram |
Karbohydrat | 31.15 | 90.30 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 5.01 | gram |
Fett | 3.99 | 11.57 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 6.00 | gram |
Alkohol | 0.82 % | | | |
Salt | 0.43 | 1.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.66 | Kr 25.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 160 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Damp blåskjellene i hvitvin i en kjele med lokk ca 5 min. eller til de åpner seg. Ta skjellmaten ut av skallet, men behold noen i skallet.
Sil kokekraften og kok den opp sammen med fløten. Jevn sausen med maisenna om nødvendig. Tilsett sitronsaft, tabasco og safran. Smak til om det trengs mer krydder.
Tilsett blåskjell og reker og la dem bli varme i sausen uten at den koker. Sil vannet av spaghettien og server med blåskjellsausen over.
Pynt med blåskjell i skall og finhakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 880)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift