Fotograf:
Norges sjømatråd
Norske reker i pasta med pesto inneholder
243 Kalorier,
23 g Karbo,
13 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Norske reker i pasta med pesto har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Norske reker i pasta med pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5725 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Norske reker i pasta med pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 243.26 | 583.82 | Kcal |
Protein | 13.35 | 32.04 | gram |
Karbohydrat | 22.84 | 54.82 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 3.72 | gram |
Fett | 10.60 | 25.44 | gram |
Mettet fett | 3.47 | 8.33 | gram |
Salt | 0.56 | 1.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.60 | Kr 18.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 960 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell rekene. Kok pasta etter anvisning på pakken.
Pesto:
Ha basilikum, persille, olivenolje, presset hvitløk, valnøtter og ost i en foodprocessor og kjør det hele i noen sekunder.
Sil pastaen. Kok opp pesto og matfløte i pastakjelen. Smak til med salt og pepper. Hell tilbake den varme pastaen og tilsett rekene. Bland alt forsiktig og server pastaretten med en gang.
Pynt gjerne med basilikumblader og reker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23489)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-10
Oppdatert dato:2007-02-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift