Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En rask og god vegetarrett som er lett å lage, men den er ikke veganer. Bruk gjerne annen type pasta, men vi brukte vanlig spaghetti. Oppskriften inneholder
142 Kalorier,
16 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti med brokkoli og hvitløk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
5439 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti med brokkoli og hvitløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.54 | 734.03 | Kcal |
Protein | 5.89 | 30.55 | gram |
Karbohydrat | 16.29 | 84.48 | gram |
Kostfiber | 2.02 | 10.48 | gram |
Fett | 5.42 | 28.11 | gram |
Mettet fett | 2.80 | 14.52 | gram |
Salt | 0.46 | 2.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.90 | Kr 20.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 037 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt opp brokkolien og separer stilkene fra bukettene. Varm opp olje og smør i en gryte. Ha i hvitløk og la det surre noen minutter. Løken skal være myk men ikke brun. Ha i chilipepper og salt. Ha i buljongen og kok opp. Ha så i brokkolienstilkene og la den surre til den er myk, ca 10 minutter. Blir det tørt så har du i mere vann. Så har du i brokkolibukettene og lar det surre 3-4 minutter
Ha vann i en annen gryte og kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha så brokkolisausen over pastaen og rør inn det meste av osten og la det stå noen minutter.
Server pasta med ett dryss av parmesan og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31980)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Diett/allergi:
Vegetarmat
Innlagt dato:2015-04-05
Oppdatert dato:2015-04-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift