Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Pizza som brenner i halsen. Her må det rømme til. Jeg selv er nå vaksinert for mer pizza på noen uker.
Prøv og som vi gjorde, ha på osten før fyllet. Oppskriften inneholder
170 Kalorier,
17 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spicy sardinpizza er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4571 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spicy sardinpizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 170.03 | 1 215.29 | Kcal |
Protein | 10.27 | 73.40 | gram |
Karbohydrat | 17.38 | 124.22 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 11.36 | gram |
Fett | 6.25 | 44.67 | gram |
Mettet fett | 2.46 | 17.58 | gram |
Salt | 0.86 | 6.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.98 | Kr 42.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 430 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rekker til 2 pizza eller 1 stor
Smuldre gjæren i en bolle og hell over vannet.
Rør gjæren godt ut. Tilsett olje og salt.
(Alternativt bruk 1/2 pose tørrgjær og bland med melet). Rør inn melet i flere omganger og elt deigen smidig og glatt.
Dekk den med kjøkkenhåndkle eller plast og la den heve i ca. 1 time på et lunt sted. Ta deigen opp på bordet og elt den om før den kjevles ut til pizza.
Smør så utover tomatsausen. Ha over det andre fyllet og toppes med ost.
Stekes ved 225 grader i 15-20 minutter, alt etter hvor tykk og stor den er.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31648)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Innlagt dato:2014-08-09
Oppdatert dato:2014-08-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift