Dette er en gammel oppskrift fra 1700 tallet. Oppskriften inneholder
122 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinat pudding er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3480 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spinat pudding!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 121.77 | 274.69 | Kcal |
Protein | 4.98 | 11.23 | gram |
Karbohydrat | 2.66 | 6.00 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 2.89 | gram |
Fett | 9.85 | 22.22 | gram |
Mettet fett | 5.43 | 12.25 | gram |
Salt | 0.66 | 1.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.02 | Kr 22.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 805 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Den friske spinat skylles grundig for jord og sand i et dørslag. La det dryppe godt av. Brukes
frossen spinat, skal den tines og krystes fri for vann. Hakk spinaten fint. Legg brødet i bløt i melken.
Bland spinat, brød og smør til en jevn grøt i 3-4 minutter. La det kjøle litt ned i 5 minutter.
Slå
eggene ut i en skål og pisk dem sammen. Bland det sammen i grøten sammen med kremfløte
og de andre ingredienser.
Hell blandingen i passende form (gjerne en brødform), som er smurt med smør. Legg bakepapir
over og sett det i en skypanne med vann i bunnen og bak i 45 minutter.
Serveres i skiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27636)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-09
Oppdatert dato:2010-10-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift