Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En svært vellykket "spinatlasagne". Bacon kan droppes. Vi brukte en ganske stor form, men da blir den ikke så høy. Oppskriften inneholder
257 Kalorier,
8 g Karbo,
9 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinatlasagne med bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3117 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spinatlasagne med bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 256.74 | 942.41 | Kcal |
Protein | 8.89 | 32.63 | gram |
Karbohydrat | 7.75 | 28.45 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 2.50 | gram |
Fett | 20.98 | 77.01 | gram |
Mettet fett | 11.42 | 41.92 | gram |
Salt | 0.73 | 2.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.57 | Kr 27.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 101 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp en stekepanne og brun lett løk, hvitløk og bacon. Ha så i spinaten og la den steke lett noen minutter før du har i fløte. Kok inn i ca 10 minutter under svakere varme.Skal være ganske flytende. Smak til med litt salt og pepper
Smør en ildfast form med smør og varm opp stekeovnen til 180 c
Ha litt av blandingen i formen først og dekk med lasagneplater. Gjenta en gang til og avslutt med spinatsaus før du dekker med reven ost.
Settes i ovnen og stekes i ca 20-25 minutter, eller til osten er gyldenbrun. Pass på. Er avhengig av størrelse på formen og om du bruker varmluft.. Vi pleier å sjekke med en strikkepinne at den er blitt fast.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31835)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Innlagt dato:2014-12-30
Oppdatert dato:2014-12-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift