Spinatbouillabaise inneholder
46 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Spinatbouillabaise har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinatbouillabaise er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3723 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spinatbouillabaise!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 45.60 | 215.36 | Kcal |
Protein | 3.06 | 14.45 | gram |
Karbohydrat | 4.43 | 20.92 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 6.75 | gram |
Fett | 1.42 | 6.71 | gram |
Mettet fett | 0.38 | 1.79 | gram |
Salt | 0.48 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.66 | Kr 26.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 889 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Frisk spinat skylles grundig og dampes ca. 5 min. i det vann, som henger ved bladene.
Frossen spinat skal bare tines opp. Hakk spinaten grovt.
Skjær løk og poteter over på langs og snitt dem i tynne skiver.
Sautér løk og poteter i den varme olje i en sautérpanne. Press de skrelte hvitløksfedd ned i pannen og rør forsiktig rundt.
Tilsett vann, buljong og krydder og la det surre under lokk ca. 15 min.
Tilsett den grovhakkede spinat og persillen og rør forsiktig rundt. Smak retten til og slå de fire egg ut over overflaten som spejlegg. Legg lokk på igjen og la surre, til eggene er stivnede, ca. 10 min.
Serveres i pannen med godt, grovt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21987)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-18
Oppdatert dato:2006-05-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift