Spinatpannekaker m/ blåmuggost inneholder
253 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Spinatpannekaker m/ blåmuggost har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinatpannekaker m/ blåmuggost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4619 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spinatpannekaker m/ blåmuggost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 253.10 | 766.20 | Kcal |
Protein | 8.13 | 24.61 | gram |
Karbohydrat | 6.36 | 19.25 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 3.57 | gram |
Fett | 20.58 | 62.30 | gram |
Mettet fett | 12.57 | 38.05 | gram |
Alkohol | 1.08 % | | | |
Salt | 1.42 | 4.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.24 | Kr 58.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 211 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,05 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg korintene i et glass konjakk og la dem trekke i 3-4 timer.
Stek pannekakene tynne i teflon panne uten smør, da blir de penest.
Lag fyllet:
I en kasserolle uten vann, fres pinjekjernene i en teskje olivenolje til de er gyllen brune, legg i spinaten og rør til den reduseres til halvparten. Ha i osten, fløten og korintene. Sett på lav varme og begynn med sausen:
Ha i fløten i en liten kasserolle og smelt osten i fløten på svak varme.
Ha i en liten skvett av brandyen vi marinerte korintene i. Smak till med litt salt, pepper og muskatnøtt.
Legg en og en pannekake ut på individuelle tallerkner som tåler høy varme. Fyll pannekakene godt, ha over litt saus og dryss med revet parmesan. Gratiner i ovnen i 5-10 minutter til de har fått en gyllen skorpe.
Dette er en herlig rett som passer utmerket som en eksklusiv forett eller som kveldskos sammen med venner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Linn Johansen
(Intern: 2118968817)
Tilberedningstid:
60 min
Kategori:
Smårett
Land:
Italia
Innlagt dato:2004-09-14
Oppdatert dato:2004-09-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift