Spinatpannekaker m/ blåmuggost



Spinatpannekaker m/ blåmuggost inneholder 253 Kalorier, 6 g Karbo, 8 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Spinatpannekaker m/ blåmuggost har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Spinatpannekaker m/ blåmuggost er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere: 4619 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Pannekakerøre uten sukker.


Fyll:

Ca 350grspinat, fersk eller frossen
100grkorinter
200grroquefort
1håndfull(er)pinjekjerner
100mlkremfløte
1glassbrandy eller konjakk

Saus:

200mlkremfløte
200grroquefort
1dashbrandyen eller konjakken
salt og pepper og revet muskattnøtt etter smak
Revet parmesanost.




Næringsdeklarasjon for Spinatpannekaker m/ blåmuggost!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier253.10766.20Kcal
Protein8.1324.61gram
Karbohydrat6.3619.25gram
Kostfiber1.183.57gram
Fett20.5862.30gram
Mettet fett12.5738.05gram
Alkohol1.08 %
Salt1.424.31gram
Pris på oppskriftenKr 19.24Kr 58.24Kroner
Hele oppskriften veier1 211 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo10,05 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg korintene i et glass konjakk og la dem trekke i 3-4 timer.

Stek pannekakene tynne i teflon panne uten smør, da blir de penest.

Lag fyllet:
I en kasserolle uten vann, fres pinjekjernene i en teskje olivenolje til de er gyllen brune, legg i spinaten og rør til den reduseres til halvparten. Ha i osten, fløten og korintene. Sett på lav varme og begynn med sausen:

Ha i fløten i en liten kasserolle og smelt osten i fløten på svak varme.
Ha i en liten skvett av brandyen vi marinerte korintene i. Smak till med litt salt, pepper og muskatnøtt.

Legg en og en pannekake ut på individuelle tallerkner som tåler høy varme. Fyll pannekakene godt, ha over litt saus og dryss med revet parmesan. Gratiner i ovnen i 5-10 minutter til de har fått en gyllen skorpe.

Dette er en herlig rett som passer utmerket som en eksklusiv forett eller som kveldskos sammen med venner.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Linn Johansen
(Intern: 2118968817)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Smårett
Land: Italia
Innlagt dato:2004-09-14
Oppdatert dato:2004-09-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spinatwrap.Spinatwrap.
Denne retten har 115,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spinat på italiensk.Spinat på italiensk.
Denne retten har 68,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.