Squashsuppe



Squashsuppe oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
Akkurat nå er vår egen squash ferdig i drivhuset og her prøver vi oss på squashsuppe. Og dette er godt, selv om det nok er både fløte og smør + urter som hjelper på smaken.
Akkurat det med squash i drivhus er ikke å anbefale. På squash finnes hann og hunnblomster, og en må manuelt befrukte hunnblomstene. Og når det i løpet av sesongen her har vært 3-4 hunnblomster og minst 100 hanner, så sier det seg selv at resultatet ikke blir det store.


Oppskriften inneholder 43 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Squashsuppe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 6191 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stksquash eller 2-3 zucchini
Ca 2,5stkhakkede, friske løk
1dashlitt smør eller margarin
0,75litersvak buljong, terning
0,5tssalt eller urtesalt
0,25tstimian
1dlkremfløte, lettpisket
litt pepper
1dlpersille, hakket




Næringsdeklarasjon for Squashsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier42.61196.63Kcal
Protein0.783.60gram
Karbohydrat2.2910.57gram
Kostfiber3.8717.86gram
Fett2.5111.58gram
Mettet fett1.557.15gram
Salt0.442.03gram
Pris på oppskriftenKr 2.52Kr 11.63Kroner
Hele oppskriften veier1 846 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo21,49 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrell squashen bare hvis skallet er grovt på zucchini pleier det ikke å være nødvendig. Del den på langs og grav ut kjernehuset med en skje. Skjær halvdelene i sukkerbitstore terninger, men spar gjerne en liten bit som skjæres i halvmåneskiver til pynt.

Fres løken i litt smør eller margarin i en stor kjele. Tilsett squash- eller zucchiniterningene og hell på buljongen. Salt og ha i litt knust timian. La suppen koke i ca. 20 minutter under lokk. Rør om nå og da. Bland i squashskivene som ble satt til side og la suppen putre ytterligere et par minutter.

Rør eventuelt i litt lett vispet fløte eller créme fraîche, smak til med mer salt hvis det trengs og evt. litt pepper. Dryss til slutt på rikelig med hakket persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7134)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2017-09-11
Oppdatert dato:2017-09-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Squashsuppe med persille.Squashsuppe med persille.
Denne retten har 59,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Squash suppe med paprika.Squash suppe med paprika.
Denne retten har 70,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Squashsuppe.Squashsuppe.
Denne retten har 42,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Squash- og løksuppe med kyllinglevermousse og løkmarmelade.Squash- og løksuppe med kyllinglevermousse og.
Denne retten har 69,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.