Fotograf:
Mat.no
Squashsuppe med persille inneholder
60 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Squashsuppe med persille har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Squashsuppe med persille er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4758 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Squashsuppe med persille!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.67 | 263.56 | Kcal |
Protein | 1.21 | 5.34 | gram |
Karbohydrat | 1.63 | 7.20 | gram |
Kostfiber | 2.78 | 12.28 | gram |
Fett | 4.75 | 20.98 | gram |
Mettet fett | 2.98 | 13.16 | gram |
Salt | 0.69 | 3.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.52 | Kr 11.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 767 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne suppen serveres kald på varme dager, og varm på kalde dager. Server gjerne et godt smørbrød til slik at måltidet blir litt mer mettende.
Skjær squash, purre og hvitløk i mindre biter. Fres dem sammen med persille i smøret i en stor kaserolle, ca. 5 minutter.
Tilsett vann og buljong og la alt koke under lokk ca. 10 minutter. Kjør suppen i food processor eller mikser sammen med fløten.
Smak til med salt og pepper. Server suppen straks eller avkjøl den og server den kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 216)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-09
Oppdatert dato:2002-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift