Fotograf:
Kylling.no
Squash- og løksuppe med kyllinglevermousse og løkmarmelade inneholder
70 Kalorier,
4 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Squash- og løksuppe med kyllinglevermousse og løkmarmelade har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Squash- og løksuppe med kyllinglevermousse og løkmarmelade er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4621 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Squash- og løksuppe med kyllinglevermousse og løkmarmelade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.52 | 662.75 | Kcal |
Protein | 1.78 | 16.97 | gram |
Karbohydrat | 3.79 | 36.13 | gram |
Kostfiber | 3.19 | 30.41 | gram |
Fett | 4.47 | 42.61 | gram |
Mettet fett | 2.69 | 25.64 | gram |
Alkohol | 0.09 % | | | |
Salt | 0.55 | 5.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.65 | Kr 34.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 813 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,8 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og ta ut kjernene på squashen og eple, del dem i terninger. Hakk løken. Ha alt i en kjele og tilsett buljong. La det koke i alt er mørt. Tilsett crème fraîche og kjør suppen glatt med en stavmikser. Smak til med salt, kvernet pepper og tabasco.
Tips
Resten av suppen og kyllinglevermoussen blir nattmat.
Kyllinglevermousse med fikenmarmelade
Fres kyllingleveren og tilsett hakket løk og eple. Hell på konjakk og flamber (det går bra uten) Knus krydderet i en morter og ha det i blandingen. Salte og pepre. La blandingen stå til den er kald. Ha alt over i en matprosessor og tilsett smøret mens maskinen går. Fyll kyllingleverblandingen i en liten plastfoliekledd form (da er det lett og ta den ut) og sett kaldt noen timer.
Hakk løken til marmeladen og fres den i litt smør. Dryss over sukker og la det smelte ”karamellisere” løken. Hell på vineddik og ha i kanelstangen. Skjær fikene i biter og legg dem i. La marmeladen småkoke i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper. Ta ut kanelstangen og avkjøl marmeladen. Server kyllinglevermoussen på toast med fikenmarmelade og ripsglé.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25527)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-15
Oppdatert dato:2009-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift