Stekt egg med ris og reker i wok inneholder
99 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Stekt egg med ris og reker i wok har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Sesam, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt egg med ris og reker i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8340 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt egg med ris og reker i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.62 | 391.97 | Kcal |
Protein | 8.63 | 34.30 | gram |
Karbohydrat | 6.67 | 26.51 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 5.33 | gram |
Fett | 3.86 | 15.34 | gram |
Mettet fett | 0.69 | 2.74 | gram |
Salt | 0.85 | 3.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.77 | Kr 22.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 590 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Olje og sesamolje varmes. Løk, vannkastanjer, erter surrer i ca 3-5 minutter
Tilsett reker og surr ett minutt til.
Slå ned varmen og hell i eggene. La de steke til de er nesten faste. Dette må kanskje prøve og feiles ett par ganger før man finner den rette konsistensen.
Hell i risen og rør sammen.
Hell over soyasaus og server med hele reker som pynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967058)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-03
Oppdatert dato:2002-04-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift