Fotograf:
Knut Pettersen
Bli kvitt risrester på en enkel måte. Her er rom for variasjoner. Oppskriften inneholder
145 Kalorier,
12 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt ris med reker og kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 16 lesere
Lesere:
31752 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt ris med reker og kylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.42 | 412.00 | Kcal |
Protein | 11.44 | 32.41 | gram |
Karbohydrat | 11.66 | 33.03 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 2.95 | gram |
Fett | 5.66 | 16.04 | gram |
Mettet fett | 1.22 | 3.46 | gram |
Salt | 0.46 | 1.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.96 | Kr 14.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 133 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha soyaolje og sammenpiskete egg i en varm wok.
La eggene stivne litt under omrøring og tilsett ris.
Bland i små kyllingbiter, reker, salt og pepper.
Vend i finsnittet issalat og vårløk like før servering.
Server med soyasaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966714)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Kina
Innlagt dato:2013-08-11
Oppdatert dato:2013-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift