Stekt flesk med duppe inneholder
234 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Stekt flesk med duppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt flesk med duppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8122 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt flesk med duppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 234.38 | 552.90 | Kcal |
Protein | 8.82 | 20.81 | gram |
Karbohydrat | 2.71 | 6.39 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.19 | gram |
Fett | 20.90 | 49.30 | gram |
Mettet fett | 8.25 | 19.46 | gram |
Salt | 0.23 | 0.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.16 | Kr 16.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 944 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Her er en rett fra Løten som har vært på bordet på mange gårder i Løten og bygdene omkring. Oppskriften har kommet fra Løten Bondelag.
Bruk fett spekeflesk som skjæres i skiver, kokes ut og stekes. Lag en jevning av mel og litt av melken. Kok opp resten av melken. Slå jevningen forsiktig i og rør godt. Ha i løken og la det småkoke ca 10 minutter og slå flesket og fettet opp i sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13612)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift