Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Stekt hvitting med mandler og sitron oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Stekt hvitting med mandler og sitron



Stekt hvitting med mandler og sitron inneholder 126 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Stekt hvitting med mandler og sitron har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt hvitting med mandler og sitron er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filetmiddels store hvittingfileter
4sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper
2stkegg
brødrasp
timian
1dashsmør til steking
1stksitron
2ssskåldede mandler
1sskapers

Saus:

1sssmør
1sshvetemel
3dlfiskekraft eller fiskebuljong
1dlhvitvin
2stkeggeplommer
1stksitron, saften
1dlfløte
2stkeggeplommer




Næringsdeklarasjon for Stekt hvitting med mandler og sitron!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125.83415.52Kcal
Protein8.9829.65gram
Karbohydrat3.0610.10gram
Kostfiber0.451.49gram
Fett7.9726.32gram
Mettet fett3.6612.09gram
Alkohol0.72 %
Salt0.311.04gram
Pris på oppskriftenKr 5.58Kr 18.43Kroner
Hele oppskriften veier1 321 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flå hvittingfiletene og plukk ut bein. Paner filetene, først i hvetemel, salt og pepper, så i sammenpisket egg og til slutt i brødrasp tilsatt litt timian. Stek dem sprø i smør. Ta dem ut og hold dem varme i stekeovnen.

Skrell av det ytterste gule på sitronskallet. Skjær det i tynne strimler og kok det i ca 5 minutter i vann. Splitt mandlene. Rist sitronskall, mandler og kapers en kort tid i en stekepanne.

Lag en jevning av smør og mel. Spe med fiskekraft og hvitvin. La sausen koke i 5 minutter. Bland fløte, sitronsaft og eggeplommer. Pisk dette inn i sausen og varm den nesten til kokepunktet. Nå vil sausen tykne. Smak til med salt og pepper.

Anrett fisken på fat, strø mandler, sitronskall og kapers over. Server sausen ved siden av. Retten smaker godt med kokte poteter og gjerne litt smørfrest spinat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11957)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 2124 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.