Stuede poteter med dill 2 inneholder
76 Kalorier,
13 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Stuede poteter med dill 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stuede poteter med dill 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3933 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stuede poteter med dill 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.24 | 201.12 | Kcal |
Protein | 2.69 | 7.10 | gram |
Karbohydrat | 12.81 | 33.79 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 3.35 | gram |
Fett | 1.30 | 3.43 | gram |
Mettet fett | 0.78 | 2.06 | gram |
Salt | 0.38 | 1.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.30 | Kr 6.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 055 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smør/margarin og tilsett hvetemel. Spe med melk. Rør godt. La sausen koke opp. Potetene skrelles og skjæres i terninger eller båter som tilsettes i sausen. Sausen skal nå småkoke til potetene er varme, men ikke så lenge at de går i stykker. Klippet dill tas i. I stedet for dill kan det brukes kruspersille, forskjellige krydder eller krydderurter, løk, hvitløk eller purre.
Kjempegodt til fisk, røkt kjøtt eller pølseretter.
Stuede poteter kan fryses. De bør da tines og varmes i vannbad.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 497)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-19
Oppdatert dato:2002-07-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift