Fotograf:
Kylling.noI stekeovn ved 180 °C Oppskriften inneholder
161 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sufflé med ost og spinat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sufflé med ost og spinat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.17 | 419.77 | Kcal |
Protein | 9.22 | 24.01 | gram |
Karbohydrat | 4.08 | 10.63 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 1.48 | gram |
Fett | 11.87 | 30.92 | gram |
Mettet fett | 6.47 | 16.85 | gram |
Salt | 0.49 | 1.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.10 | Kr 18.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 042 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Lag en tykk, hvit saus av smør, mel og melk. Skill eggene. Rør inn eggeplommer. Fres 1 finhakket sjalottløk i litt smør til den blir myk og blank. Ha i fersk spinat som dampes lett. Bland det inn i suffleen sammen med revet ost. Smak til med salt og pepper. Rør forsiktig inn stivpiskede eggehviter - 1/3 om gangen. Hell røren i en smurt ildfast form.
Stek suffléen ca. 45 minutter. Den faller fort sammen, så den må serveres straks.
Det er bedre at gjestene venter på suffléen enn omvendt.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24491)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-11-04
Oppdatert dato:2007-11-04
Lesere:
10014 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift